more_vert
×

location_on  OSKAR TEAM DOO

       DUŠANA MAKSINA 28

       11211 BEOGRAD

local_phone  011/33-22-710

tablet_android  064/11-93-187

mail_outline  oskarvaga(et)beotel.net

schedule  Pon - Pet :   8 - 16h

       Subota :   9 - 14h

logo
50   godina   tradicije
menu

Digitalna vaga brojacica TNS D

tns
pdf pdf film y

Tehničke karakteristike TNS D


Max 006 kgMax 015 kgMax 030 kg
e = 1/2 ge = 2/5 ge = 5/10 g

- Vaga se isporučuje sa 2 godine važnosti žiga


- Rad na akumulator 6V / 4.5Ah do 100 sati


- Garancija na tacnost merila 2 godine


- Veličina tasa vage 300mm x 230mm


- Zvućni i slikovni signal potrošnje baterije


- Tara vage do minus max.opterećenja


- Mogučnost pamćenja 250 PLU


- 8 brzih PLU tastera


- Funkcije M+, MR


O p i s :

Elektronska trgovacka vaga TNS D namenjena za objekte ( gvožđarske radnje, magacine )gde postoji veliki broj manje gabaritnih artikala koje je potrebno brzo i tacno izbrojati ( matice, vijci, dugmad, žetoni itd). Korišćenjem ovog modela vage u mnogome pospešuje efikasnost i tačnost u procesu izdavanja robe. Vaga posaduje ekstremni izvor napajanja , akumulator, koji obezbeđuje rad i u objektima gde nema stalnog izvora napajanja.


Pri odabiru podmodela vage ( max.merenja vage) treba voditi racuna o vrsti robe koju brojimo, težinu jedinicnog uzorka poželjno je tražiti ( a u zavisnosti od velicine i težine uzorka ) u uzorku od 100 i više kom, pri cenu vage sa preciznijom podelom daju i prezicnije razultate uzorka Osam brzi tastera sa leve strane omogučuje da zapamtimo najprodavanije artikle, ukupno vaga može da memoriše 250 PLU. Potrebno je memorisati specificnu težinu uzorka artikla pri čemu dobijamo punu efikasnost i brzinu u eksploataciji sa merilom.


Izgled merila,i osnovne tehničke podatke možete pogledati na klipu,rukovanje sa vagom mozete pogledati na klipu korisnicko uputstvo, ili preuzmite isto u pdf. formatu.


Vaga je po svojim tehničko metrološkim karakteristikama izrađena u sladu sa NAWI direktivom - evropski pravilnik o neautomatskim vagama Zeleni znak M koji se nalazi na nalepnici sa desne strane kao i CE znak potvrđuju usaglašnenost vage sa NAWI direktivom. Vaga je odobrena za javnu upotrebu od strane Direkcije za mere i dragocene metale, a proveru usaglašenosti i prvu ferifikaciju ( žigosanje ) vrši Imenovano telo što potvrđuje izdavanjem Sertifikata o usaglašenosti i 3A nalepnicom na tablici vage sa tehničkih karakteristikama.

shopping_cart  Ukupna porudžbina:
0,00
elektronska vaga brojacica