statua


slika vage Radnja "OSKAR" osnovana je 1992 godine kao spoj, tridesetogodisnjeg radnog iskustva sticuci znanje po bivsoj SFRJ, mladalackih ambicija i vizija, i decackog nadimka i nestasluka. Novo otvorena radnja bavila se servisiranjem svih tipova vaga i od samog pocetka posedovala sertifikat Zavoda za mere i dragocene metale, za obavljanje strukovne delatnosti.

   Tokom godina rada prosirujuci poslovne partnere uspeli smo da opstanemo i prebrodimo sve nevolje vremena u kojem smo ziveli i radili. Uporedo smo proširivali delatnost, opremu za rad i pratili svetske trendove u oblasti kojom se bavimo. Prvobitna samostalna zanatska radnja prerasla je u kompaniju OSKAR TEAM DOO, koju sa ponosom mozemo da kazemo da se pored prvobitne delatnosti bavi i sa: proizvodnjom i prodajom vaga, prodajom i servisiranjem mesoreznica, prodajom i odrzavanjem fiskalnih kasa u garantnom i vangarantnom roku.

   Zahvaljujemo se sadasnjim i buducim poslovnim partnerima koji su, ili ce ukazanim poverenjem omoguciti da se svojim radom razvijamo, a svojim sugestijama u toku saradnje popravimo i usavrsimo partnerski odnos.

S POSTOVANJEM !

O S K A R    T E A M

Pratite nas na društvenim mrežama
f y

©2015 OSKAR TEAM DOO

  • logo oskar
  • Dušana Maksina 28
  • 11211 BEOGRAD
  • Tel: 011/33-22-710
  • Fax: 011/33-27-369