more_vert
×

location_on  OSKAR TEAM DOO

       DUŠANA MAKSINA 28

       11211 BEOGRAD

local_phone  011/33-22-710

tablet_android  064/11-93-187

mail_outline  oskarvaga(et)beotel.net

schedule  Pon - Pet :   8 - 16h

       Subota :   9 - 14h

logo
50   godina   tradicije
menu

ELEKTRONSKA VAGA TEM D

tem-dg
pdf pdf film y

Tehničke karakteristike TEM D


Max 006 kgMax 015 kgMax 030 kg
e = 1/2 ge = 2/5 ge = 5/10 g

- Vaga se isporučuje sa 2 godine važnosti žiga


- Rad na akumulator 6V / 4.5Ah do 100 sati


- Garancija na tacnost merila 2 godine


- Veličina tasa vage 300mm x 230mm


- Zvućni i slikovni signal potrošnje baterije


- Tara vage do minus max.opterećenja


- Mogučnost pamćenja 250 PLU


- 8 brzih PLU tastera


- Opciono: tepsija za voće i povrće


O p i s :

Elektronska trgovacka vaga TEM D namenjena za otvorene tržne centre, pijace kao i samostalne trgovinske radnje, za merenje voča i povrća, merenje delikatesa. Za sve maloprodajne objekte gde usled rasporeda robe i stvari kupac ima mogučnost da vidi displej vage. Vaga posaduje ekstremni izvor napajanja , akumulator, koji obezbeđuje rad i u objektima gde nema stalnog izvora napajanja.


Korišćenjem mogučnosti podešavanja pozadinskog osvetljenja vagu je moguće eksploatisati i do 100 radnih sati.Pozadinsko osvetljen displej radi u režimu ukljućen konstantno, iskljućen konstantno i osvetljen u režimu merenje. Osam brzi tastera sa leve strane omogučuje da zapamtimo najprodavanije artikle, ukupno vaga može da memoriše 250 PLU. U delu korisnickog menija moguce je konfigurisati vagu tako da se cena artikla ne brise pri skidanju tereta sa vage. Izgled merila kao i rukovanje sa vagom mozete pogledati na klipu korisnicko uputstvo, ili preuzmite isto u pdf. formatu.


Vaga je po svojim tehničko metrološkim karakteristikama izrađena u sladu sa NAWI direktivom - evropski pravilnik o neautomatskim vagama Zeleni znak M koji se nalazi na nalepnici sa desne strane kao i CE znak potvrđuju usaglašnenost vage sa NAWI direktivom. Vaga je odobrena za javnu upotrebu od strane Direkcije za mere i dragocene metale, a proveru usaglašenosti i prvu ferifikaciju ( žigosanje ) vrši Imenovano telo što potvrđuje izdavanjem Sertifikata o usaglašenosti i 3A nalepnicom na tablici vage sa tehničkih karakteristikama.

shopping_cart  Ukupna porudžbina:
0,00
v-anim